Top menu

Facility Management Magazine (FMM.nl) heet nu F-Facts.nl

Facility Management Magazine (FMM.nl) heet vanaf oktober 2017 F-Facts, facility platform (F-Facts.nl). Ook de andere FMM-websites zijn van naam veranderd.

Waarom deze naamsverandering? In de eerste plaats omdat de oude naam al lang niet meer de lading dekt. Naast een magazine bieden we u vakinformatie via het web, e-mail, social media, opleidingen en events. Vandaar de nieuwe naam: F-Facts, facility platform.

MindCampus

Los van de namen verandert er overigens niets aan de inhoud en functionaliteiten van de genoemde websites voor facility professionals. Wij blijven u – onveranderd – voorzien van kennis, inspiratie en opleidingen die u nodig heeft om voorop te blijven lopen op uw vakgebied.

En wist u dat F-Facts en F-Academy deel uitmaken van een nog grotere familie, die onderdak vindt bij het bedrijf MindCampus (voorheen WEKA Business Media) in Amsterdam? Naast facility professionals voorzien wij namelijk ook HR-professionals van vakinformatie in alle denkbare vormen. Wellicht interessant om uw HR-collega’s eens te wijzen op HR Praktijk.nl en HR Academy.nl.

MindCampus B.V. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de Gebruiksvoorwaarden en het Privacystatement van toepassing.